Filmske projekcije za ponedeljak, 29. maj

 

Kulturno – sportski centar “ Kostolac “ , pripremio je za ponedeljak, 29. maj izuzetne filmske projekcije.

 

Od 16 časova najmlađi mogu pogledati originalnu i atraktivnu komediju  ”Mali šef” koja nosi poruku o važnosti porodice. Priča je ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka Tima koji je imao savršen život sve do iznenadnog dolaska njegovog malog brata koji nosi odelo i aktovku. Tim zbog njega kreće u misiju kako bi povratio pažnju svojih roditelja, ali ubrzo shvata da njegov brat nije baš obična beba, već uspešni biznismen kome je potrebna pomoć u borbi protiv bebinih najvećih neprijatelja – kuca.

 

Od 18 časova sledi „Lepotica i zver“ igrana adaptacija animiranog klasika u 3D verziji, koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama.

 

Poslednja projekcija koja će se održati u ponedeljak, je „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta“ , sa početkom u 20 časova. 

Džoni Dep se na veliko platno vraća u dobro poznatoj ulozi neustrašivog antiheroja Džeka Speroua u novom nastavku filmskog serijala Pirati sa Kariba. U uzbudljivoj avanturi Salazarova osveta kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spase svoj život.

 

Sve projekcije filmova održaće se u kostolačkom Domu kulture. Cena ulaznice 250 dinara.

 

           

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!