U kostolačkom Domu kulture odigrana predstava “ Majstori, majstori „

 

 

Predstava “ Majstori, majstori “ održana je sinoć u prepunoj sali Doma kulture u Kostolcu. Reč je o predstavi beogradskog pozorišta “ Boško Buha “ koju je po tekstu Gorana Markovića režirao Milan Karadžić.

 

  

 

Veliki broj sugrađana došao je da odgleda ovu pozorišnu verziju rađenu po istoimenom filmu iz sedamdesetih godina prošlog veka. Priča je ostala ista kao i u ekranizovanoj verziji.

 

Glumci su svojom glumom plenili pažnju publike i mamili aplauze. Radnja se odvija u jednoj beogradskoj osnovnoj školi u koju dolazi inspektor da istraži navode o seksualnom zlostavljanju jedne profesorke, za šta je optužen zamenik direktorke škole, dok u isto vreme teku pripreme za ispraćaj u penziju tetkice Keve. Komad sa pevanjem prožet humorom kome posebnu boju daju deca, odnosno đaci.

 

Predstava je izazvala oduševljenje prisutnih, a izvanredna gluma i duhovite replike nagrađene su gromoglasnim aplauzom.

U glavnim ulogama igrali su: Milica Mihajlović, Uroš Jovčić, Nebojša Ilić, Borka Tomović, Nemanja Oliverić, Boba Latinović, Aleksandra Tomić, Andrijana Oliverić, Andrija Milošević, Aleksandar Radojičić, Zoran Cvijanović, Jelena Trkulja, Katarina Marković, Miloš Samolov, Nenad Nenadović, Anja Mit, Vladan Dujović, Dejan Lutkić, Nada Sekulić, Miloš Vlalukin i Bojana Ordinačev.

 

Aplauz koji je glumačka ekipa dobila na kraju i brojni pozitivni komentari ukazuju da je predstava ostavila pozitivan utisak na publiku.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!