Izložba slika “ Damama na dar „

 

U holu Doma kulture, u utorak 7. marta otvorena je osmomartovska izložba slika Udruženja likovnih stvaralaca “ Spektar “ iz Kostolca.

 

  

 

Tradicionalna izložba radova, članova ULSK “ Spektar “ pod nazivom “ Damama na dar “ je prodajnog karaktera i ujedno predstavlja idealnu priliku da povodom 8. marta nekoga obradujete originalnim i lepim poklonom. Za sve zainteresovane, izložba će biti otvorena do 11. marta u vremenu od 18 do 20 časova.

 

Snežana Milošević, predsednik ovog Udruženja je izrazila posebno zadovoljstvo povodom organizovanja izložbe i okupljanja velikog broja likovnih umetnika kao i ljubitelja likovne umetnosti.

 

U umetničkom delu programa na otvaranju izložbe učestvovao je kostolački hor “ Dunavska lira “ pod dirigentskom palicom Marije Mitić. Kompoziciju na gitari izveo je Kiril Dimitrov, član ULSK “ Spektar “ i muzičar, dok je stihove govorio Goran Stević, slikar i pesnik.

 

Ovaj događaj koji ima za cilj podizanje svesti o kulturi i likovnoj umetnosti, organizovan je u saradnji sa Kulturno – sportskim centrom „Kostolac“ , a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!