Predsednik G. o. Kostolac gostovao na “ Radio Stil „-u

20170125_200051

 

Predsednik G. o. Kostolac, Ivan Savić gostovao je u sredu 25.01.2017. godine na programu “ Radio Stil „- a. Savić je između ostalog govorio o aktivnostima lokalne samouprave na samom početku godine. On je u svom izlaganju istakao da je već na prvoj sednici Veća usvojen Plan javnih nabavki za 2017. godinu, doneta Odluka o raspisivanju javnog konkursa za izbor programa crkava i verskih zajednica, Odluka o raspisivanju poziva za dostavljanje predloga za dodelu povelja G. o. Kostolac povodom Dana opštine i dr.

 

20170125_200130

 

 

Predsednik je govorio i o konkursu za dodelu sredstava iz budžeta za nevladine organizacije. S obzirom da su raspisani javni pozivi za finansiranje sportskih organizacija, Savić je izneo i kolika su sredstva obezbeđena budžetom za ovu namenu.

 

Savić je govoreći o sredstvima predviđenim za funkcionisanje Kulturno umetničkih društava sa teritorije G. o. Kostolac istakao da su ona utrostručena s obzirom da su opravdala poverenje i da je njihov rad veoma važan za očuvanje tradicije i kulture našeg naroda.

Ivan Savić je naveo da će jedna od većih investicija u 2017. godini biti rekonstrukcija Sportske hale. Javna nabavka je već raspisana i početkom proleća može da se očekuje adaptacija i rekonstruisanje ovog objekta koji je od velikog značaja za decu i omladinu.

 

Na kraju gostovanja predsednik je najavio dešavanja povodom obeležavanja 29. januara – Dana Gradske opštine Kostolac.

 

Kompletno gostovanje možete poslušati ovde.

 

https://soundcloud.com/user-372597328/rstil-25012017-ivan-savic

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!