GRADSKI ODBOR SNS U POŽAREVCU PROSLAVIO KRSNU SLAVU SVETU PETKU

 

Srpska napredna stranka proslavila je stranačku slavu Svetu Petku u prostorijama Gradskog odbora u Požarevcu, uz prisustvo brojnih gostiju iz političkog, kulturnog i društvenog života Požarevca i okoline.

 

img_20161027_120722 img_20161027_120640

 

Domaćin slave bio je Ivan Savić, predsednik Gradske opštine Kostolac koji je nakon sečenja slavskog kolača ovu prijatnu dužnost za iduću godinu predao Banetu Spasoviću, gradonačelniku Grada Požarevca i predsedniku GO SNS Požarevac.

 

Ivan Savić  je čestitajući prisutnim prijateljima, članovima i simpatizerima stranačku slavu Sveta Petka napomenuo da je izuzetna čast biti kolačar u jednoj tako velikoj stranci.

 

“  Želim da prevashodno svim članovima Srpske napredne stranke čestitam slavu. Puno uspeha i zdravlja u  životu poželeo bih i svim građanima koji danas slave, da zajednički u miru i radu dočekamo naredne godine “ -rekao je Savić.

 

 

img_20161027_121706 img_20161027_120613

 

Izrazivši veliko zadovoljstvo okupljanjem članstva i gostiju na veliki praznik u sedištu SNS u Požarevcu , Bane Spasović je takođe čestitao slavu svima koji slave i tom prilikom istakao da je SNS zabeležila velike rezultate ne samo tokom ove godine, već i prethodnih.

 

“ Zadatak Srpske napredne stranke u narednih godinu dana jeste ostvarivanje još večih investicija za Grad Požarevac, i da ovaj grad krene krupnim koracima ka zapošljavanju“ – rekao je Spasović.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!