Potpisani ugovori za dobijanje paketa pomoći interno raseljenim licima

 

U petak 22.07.2016. godine, NVO „Vizija“ iz Kragujevca je potpisala ugovore  sa korisnicima koji su prošli selekciju, i dostavili potrebnu dokumentaciju za pomoć u vidu paketa građevinskog materjala, za sanaciju objekata u kojima žive.

 

NVO „Vizija“ je, u saradnji sa GO Kostolac i Kancelarijom za romska pitanja GO Kostolac, još u martu započela projekat pomoći u građevinskom materjalu za interno raseljena lica koja žive na teritoriji GO Kostolac. Nakon posete potencijalnih korisnika i prikupljanja potrebne prateće dokumentacije, šest porodica je u prvom krugu ostvarilo pravo na ovaj vid pomoći. Radi se o paketu građevinskog materjala u iznosu od 205.000,00 dinara, koji će shodno potrebama korisnika biti ugrađen najkasnije za 60 dana od dana isporuke.

 

Porodice koje nisu dostavile svu potrebnu dokumentaciju, će imati priliku da u drugom krugu koji se očekuje u septembru ili oktobru, ponovo konkurišu. Takođe, ovom prilikom obaveštavamo i ostale interno raseljene porodice koje žive na teritoriji GO Kostolac, da se prijave u Kancelariji za romska pitanja, kako bi im se objasnila procedura i uslovi konkurisanja.

 

IMG_3174  IMG_3178

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!