Otvoren 5. „KOROCK FEST“

Peti po redu  „KOROCK FEST“ otvoren je 22. jula  na stadionu “ Bora Beka “ u Kostolcu .

Prve večeri festivala publici su  se predstavili  Sale Srećković i bendovi “ Carie “ ,   “ Tijan “ ,  “ Gedža Manufaktura“  ,  “ Reject “ i “ Lakomi mečići “  .

 

20160722_213610

 

Festival je otvorila direktorka Centra za kulturu Kostolac Jelena Šamanc koja je istakla da je cilj manifestacije upoznavanje i širenje rok kulture.

„Drago mi je da imamo priliku još jedne godine da uživamo na festivalu,  manifestaciji u okviru „Kostolačkog kulturnog leta 2016 “ u organizaciji Centra za kulturu Kostolac, Gradske opštine Kostolac i kostolačkih muzičara. Imaćete prilike da tri večeri gledate i slušate lokalne bendove, njihove autorske pesme i pesme drugih izvođača.  Treće večeri gost će biti grupa  “ Prorock “ iz Beograda – dodala je Šamanc .

 

20160722_213733

 

Druge večeri nastupiće bendovi : “ Baba kai “ , “ Hard need “  ,  “ Iz sve snage “  ,  “ Tripple trouble “ i  “ Starlight “ .

Poslednje večeri  24. jula nastupiće grupe : “ Nemir i strast “ , “ Bubašvaba bend “ , “ Stop “ i “ Prorock “ .

 

S obzirom na veliki broj posetilaca prve večeri festivala, potvrda je da Kostolac ima svoju rok kulturu i njene potomke .

„KOROCK FEST“ je jedinstvena prilika da mladi kostolački bendovi predstave svoj rad i na taj način upoznaju sugrađane sa svojom muzikom.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!