Plaža „Topoljar “ : zvanično otvorena kupališna sezona

 

Svečanim defileom u prisustvu brojnih gostiju i posetilaca 30.06.2016 godine upriličeno je otvaranje kupališne sezone na gradskoj plaži „Topoljar u Kostolcu. Veče je bilo upotpunjeno muzikom , vatrometom i puštanjem boca u vodu sa porukama  mira .

 

IMG_20160630_211819

Predsednik Gradske opštine Kostolac Ivan Savić zvanično je otvorio letnju sezonu na sportsko – rekreativnom centru „Topoljar“ ,pozdravio sve prisutne ,poželeo im dobrodošlicu i najavio da će ovaj prostor ubuduće biti mesto na kome će se organizovati kulturno umetničke manifestacije .

IMG_20160630_212945

„Ovim činom večeras i povodom Međunarodnog dana Dunava želim svima dobrodošlicu ,a onima koji su učestvovali u uređenju ovog prostora zahvaljujem se na podršci i na pomoći.  Želim da najavim da će „Kostolačko leto“ ovom večeri početi i da će se uglavnom manifestacije održavati na ovom prostoru na našoj gradskoj plaži .Želim da se zahvalim Centru za kulturu Kostolac koji je sve ovo organizovao i koji će organizovati sav program koji ćete imati prilike da vidite “ – rekao je Savić .

Predsednik Gradske opštine Kostolac Ivan Savić je napomenuo da je plaža još uvek u izgradnji i da građani sami snose odgovornost za svoje ponašanje .Zamolio je sve da budu obazrivi  prilikom kupanja jer još uvek nisu uspeli da obezbede sve uslove koji su potrebni  za nesmetano odvijanje sadržaja tokom dana odnosno sve uslove koji su potrebni za jedno uređeno kupalište.Tom prilikom predsednik je javno obećao da će i naredne godine ulagati sredstva u ovaj prostor kako bi naši sugrađani i gosti koji budu dolazili sa svih strana Braničevskog okruga uživali i kvalitetno provodili svoje vreme.

 

Građani naše opštine i susednih opština imaće priliku da tokom letnjih meseci uživaju ne samo u kupanju već i u brojnim dešavanjima i kulturno umetničkim manifestacijama.

Svečanom otvaranju letnje sezone na sportsko – rekreativnom centru „Topoljar“ prisustvovali su pored predsednika G.o. Kostolac Ivana Savića , Nenad Marković direktor za proizvodnju energije pri ogranku TE – KO Kostolac , Saša Grubetić zamenik predsednika G.o. Kostolac ,načelnik uprave Anđelija Milivojević , Jelena ilić član veća zadužena za sport i kulturu i Goran Rajić član veća zadužen za kulturu ,obrazovanje turizam socijalnu politiku i verske zajednice .

S obirom da je  istog dana  održana i manifestacija Dani Dunava ekološko društvo „Zora“ je tom prilikom uručilo zahvalnice svima koji su zaslužni i koji su doprineli uspešnosti ove manifestacije.

 

IMG_20160630_203342 IMG_20160630_212905

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!