Prvi Festival cveća u Kostolcu

U Kostolcu u periodu od  21 -22.05.2016.godine održaće se prvi Festival cveća.Ova manifestacija okupiće proizvođače cveća ,sadnica i drugih biljaka, zaštitnih sredstava i prateće opreme za održavanje vrtova .Posetioci će moći da kupe najlepše i najkvalitetnije cveće višegodišnje biljke i lukovice.

Pravo učešća na manifestaciji imaju proizvođači cveća, sadnica i drugih biljaka, alata i opreme za baštovanstvo, privredni subjekti, udruženja i pojedincikoji se bave očuvanjem starih zanata, rukotvorina i ostalo.

Prijavu dostaviti najkasnije do 19.05.2016.godine (četvrtak) na mail czkkostolac@gmail.com ili lično doneti u Centru za kulturu Kostolac Bože Dimitrijevića 13 Kostolac.

Učesnicima je omogućeno besplatno učešće na Festivalu, s tim što su u obavezi da ostave sadnicu ukrasnog drveta, kojom će se nakon održanog Festivala obogatiti gradski park. Broj izlagača je ograničen.

 

PROGRAM FESTIVALA

Subota 21.05.2016. godine
– 10:00 Svečano otvaranje
– 12:00 – 13:00 ocenjivanje štandova izlagača
– 13:00 proglašenje pobednika
*Paralelno sa trajanjem programa traje i prodaja izložbenih eksponata

Nedelja, 22.05.2016. godine
– Slobodna prodaja cveća

download

Festival cveća predstavlja potencijale koje ima proizvodnja cveća ,otvara mogućnosti za međusobnu saradnju ,udruživanje kao i zajednički nastup na drugim tržištima .Osim toga predstavlja šansu za razmenu iskustava ,znanja i uspostavljanje kontakata i saradnje u ovoj i brojnim drugim oblastima koje unapređuju uslove života i rada .

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!