Хуманитарна помоћ: Да Петра победи

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић прикупља новчана средства за Петру Ђорђевић (2016).

Петра је срећно, храбро и радознало дете. Расла је здрава, развијала се нормално, без икаквих проблема са здрављем до маја месеца 2019. године.

Од маја почиње да повраћа сваког дана, плаче и не осећа се добро. По налогу офталмолога, Петри је урађен скенер главе и тог петог јула 2019. године дијагностификован јој је тумор на мозгу. Уследила је хитна операција на Клиници за Неурохирургију КЦС.

После четворочасовне операције, Петра се опорављала у болници још двадесет дана. Хистопатолошка анализа је утврдила да се ради о веома реткој врсти малигног тумора – Плеxус цхороидеи цанцер, градус 3.

После консултације са француским лекарима и додатним анализама које су урадили у Паризу, сазнајемо да Петра има ретку мутацију гена која је довела до стварања тумора. Због тога се Петри не препоручује лечење стандардним протоколима, већ индивидуалном терапијом без зрачења.

Први део терапије је примила у Београду на ИОРС.

Петри је потребна новчана помоћ како би лечење наставила у иностранству, да би се излечила њена примарна малигна болест са што мањим последицама по њен даљи развој и одрастање. Новац је неопходан за лечење, рехабилитације, специјалистичке прегледе, даља испитивања…

 

 

Помозимо Петри! Упишимо 700 и пошаљимо СМС на 3030. Њој можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка е-донирај.

Да Петра победи! Будимо хумани!

Слањем СМС поруке: Упишимо 700 и пошаљимо СМС на 3030

Слањем СМС поруке из Швајцарске: Упишимо хуман700 и пошаљимо СМС на 455

Уплатом на динарски рачун: 160-552143-19

Уплатом на девизни рачун: 00-540-0004246.6
IBAN:RS35160005400004246660
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Уплатом платним картицама путем линка: E-doniraj

Уплатом са вашег ПаyПал налога путем линка: PayPal

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!