Projekcije filmova za petak, 24. avgust

Kulturno – sportski centar „Kostolac” je za petak, 24. avgust 2018. godine, pripremio dve izuzetne filmske projekcije.

„HOTEL TRANSILVANIJA 3“ 3D prikazivaće se u dva termina od 17:00 i 19:00 časova.

Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoleti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.
No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav.
Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji svog oca i Eriku. No niko ne zna da je Erika zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

 

 

Projekcija filma „MEGALODON PREDATOR IZ DALEKIH DUBINA“ 2D prikazivaće se od 21:00 čas.

Megalodon je SF akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa. Glavnu ulogu preuzeo je nezamenjivi Jason Statham uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Ruby Rose.
Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu.

Obe filmske projekcije održaće se u Domu kulture u Kostolcu, a cena ulaznice iznosi 250 dinara.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!