Filmske projekcije za ponedeljak, 25. jun

Kulturno – sportski centar ” Kostolac ” je za ponedeljak, 25. jun, za sve ljubitelje sedme umetnosti pripremio izuzetne projekcije.

Prva će biti prikazana projekcija filma „NEVIĐENI 2“ 3D u Domu kulture u Kostolcu sa početkom u 18:30 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život. Što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi.

 

 

Projekcija filma „SVET IZ DOBA JURE: UNIŠTENO KRALjEVSTVO“ 3D prikazivaće se u 20:30 časova u kostolačkom Domu kulture. Cena ulaznice je 250 dinara.
Prošlo je tri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili ostrvo Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak. Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven i Kler pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog raptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!