Zaprašivanje komaraca na teritoriji Gradske opštine Kostolac

Tretman suzbijanja komaraca na teritoriji Gradske opštine Kostolac, biće izveden u petak, 8. juna. Tretman će se obaviti uređajima iz vazduha i sa zemlje u večernjim satima, u periodu od 19 do 22 časa.

Adulticidni tretman zaprašivanjem iz aviona sprovodiće se na sledećim lokacijama: Kostolac – gradsko područje i priobalno seosko naselje Stari Kostolac. Dok će se tretman  zaprašivanja sa zemlje sprovoditi u gradskom području Kostolca.  Lokaliteti koji će se tretirati su:
Gradski park, Trg Bratstva i jedinstva, Nikole Tesle, Kneza Lazara (naselje Kanal do „Dragulja“), Kobalova, Veljka Dugoševića, Bože Dimitrijevića, Prvomajska, Trudbenička, Jadranska ( hotel „Kostolac“), Kolište (crkva), Porečka (groblje), Rudarska, Partizanska, Omladinska, Gradska plaža (Dunavac), Karađorđeva, Save Kovačevića, 8. marta, Vojvode Mišića i put za Ostrovo do plaže.

Adulticidni tretman zaprašivanjem sa zemlje sprovodiće se i na području seoskih naselja: Stari Kostolac, Petka i Ostrovo.

Tretmane će obavljati Zavod za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju „EKO-SAN“ . Upozoravaju se pčelari da aparat šteti pčelama, te je neophodno da košnice zatvore ili uklone od mesta tretiranja.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!