Najava dešavanja u Biblioteci

 

Biblioteka u Kostolcu, Odeljenje Narodne biblioteke  “Ilija M.Petrović” Požarevac, najavljuje niz novih sadržaja i dešavanja za mart i april.

Radionica keramike (Udruženje Bulevar umetnosti, Beograd) planirana je za utorak, 13. mart 2018. u 17 časova. Radiće se sa glinom na točku. Radionica je besplatna, ali samo za članove Biblioteke. Prijava obavezna pošto je broj polaznika ograničen!

Karavan fantastike (Nemanja Jovanov, Duško Blagojević i Srđan Tomić) održaće se u petak, 23. marta 2018. godine u 19 časova. 

U petak, 30. marta 2018. godine u 19 časova  poznati bloger Blogdan (Bogdan Stevanović) predstaviće svoju knjigu „Obloge od mastila“ .

BOGDAN STEVANOVIĆ BLOGDAN rođen je u Beogradu 17. decembra 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a zatim diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odseku za turizmologiju. Posle osnovnih studija pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barseloni. Autor je projekta Svet dostupan svima osnovanog sa ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta Pokaži malo da ti je stalo. Izabravši ime BLOGDAN, od decembra 2014, piše istoimeni blog koji je za dve godine okupio više od 100.000 pratilaca. Priče sa bloga prenosili su vodeći elektronski i štampani mediji u zemlji i regionu.

Dr Tatjana Stanisavljević i istoričar Dejan Ristić predstaviće u sredu, 4. aprila 2018. godine u 19 časova knjigu „Porodična prepiska kneza Miloša Obrenovića“

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!